Setari Cookie-uri

Foto: Bianca Dragusanu a renuntat la extensii. Uite cum arata parul ei natural

Adio, par lung.

Bianca Dragusanu face o pauza de la look-ul care a consacrat-o. Vedeta a renuntat pentru scurt timp la extensii pentru ca parul ei sa se regenereze.

Asa cum era de asteptat, aceasta nu a putut sta departe de Facebook si si-a facut un selfie pe care l-a urcat imediat pe site-ul de socializare.

Asa arata Bianca Dragusanu cu extensii de par

Vedeta se relaxeaza la o terasa. Parul il tine desprins, cu carare pe mijloc si indreptat cu placa. Bianca poarta un maieu negru, simplu, accesorizat cu un colier lung si un lantisor din aur galben. Bineinteles, nu aveau cum sa lipseasca ochelarii de soare supradimensionati si geanta Chanel.

Asa arata Bianca Dragusanu fara extensii

Bianca Dragusanu vrea sa ramana insarcinata.

Ziarele din Romania anuntau in urma cu cateva zile ca vedeta si Victor asteapta un copil. Blonda a hotarat ca este timpul sa infirme zvonurile. Recent, aceasta a declarat ca NU este insarcinata, insa LUCREAZA la un copil.

Citește și:

Se pare ca relatia dintre Bianca si Victor este foarte serioasa - cei doi au hotarat ca este timpul sa devina parinti:

"Nu sunt insarcinata, dar e adevarat ca lucram la un copil." - a declarat Bianca potrivit Click.

Mai mult, in emisiunea Poftiti, va rog, blonda a marturisit ca simte nevoia de a fi mama: "Vreau sa fac un copil. E un lucru pe care il simt, pe care mi-l cere sufletul. Mi-am facut calculele... in august sau noiembrie pot avea o fetita." - a mai spus Bianca Dragusanu.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.