Setari Cookie-uri

Victor Slav, primele declaratii dupa impacarea cu Bianca Dragusanu

Victor Slav si Bianca Dragusanu vor deveni in curand parinti.

Bianca Dragusanu si Victor Slav revin in atentia noastra cu un nou sezon. Credeati ca s-a incheiat telenovela? Nici vorba; circul continua!

Daca dupa escapada Biancai cu Adrian Cristea la Paris Victor a divortat urgent de ea si spunea ca nu vrea sa ii mai auda nici macar numele, iata ca se pare ca fostul prezentator meteo s-a razgandit intre timp (sau are nevoie de bani, a fost concediat de la Pro, trebuie sa traiasca si omul) si a decis sa ii mai dea o sansa fostei sale sotii. Cei doi s-au impacat si sunt mai fericiti ca niciodata.

Slav a fost invitat in emisiunea un Show Pacatos, unde a marturisit ca nu va mai exista nicio nunta. Se pare ca acesta considera ca el si Bianca sunt in continuare casatoriti in fata lui Dumnezeu si nu mai este nevoie pentru o alta ceremonie:

"Nu se pune problema de nunta. Teoretic, o singura data esti in fata lui Dumnezeu." - a declarat Victor Slav, informeaza Click.

Citește și:

Victor a confirmat ca relatia dintre ei este foarte stransa si ca se gandesc serios sa faca si un copil:

"Bianca ar putea fi mama copilului meu si sunt sigur că ar iesi un copil frumos. Cel mai important este sa fie sanatos.", a mai spus el, potrivit sursei mai sus citate.

Recent, in emisiunea Poftiti, va rog, Bianca a marturisit ca simte nevoia de a fi mama: "Vreau sa fac un copil. E un lucru pe care il simt, pe care mi-l cere sufletul. Mi-am facut calculele... in august sau noiembrie pot avea o fetita." - a spus Bianca Dragusanu.

foto interior si prima pagina Facebook

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.