Setari Cookie-uri

Ce inseamna The Fappening?

Cel mai cautat cuvant al momentului pe internet.

The Fappening a depasit Selfie.

Cuvantul The Fappening a fost cautat in cursul zilei de ieri de peste 100.000 de ori. Care este motivul pentru care toata lumea da search dupa asa ceva?

Este simplu - in timpul weekendului, un tanar inspirat s-a gandit sa sparga conturile de iCloud ale vedetelor internationale. Se pare ca sunt peste 100 de vedete ale caror parole au fost sparte de acest barbat, printre care se numara nume celebre precum Jennifer Lawrence (numele ei a fost cautat de peste 5 milioane de ori doar in cursul zilei de ieri), Kate Upton, Rihanna, Selena Gomez, Ariana Grande, Kaley Cuoco. Pozele cu vedetele goale au fost postate pe internet, dupa ce toate publicatiile internationale au refuzat cumpararea acestora.

Pe Reddit, o comunitate online (gen 9Gag), a aparut un topic intitulat The Fappening. Aici au fost postate majoritatea fotografiilor nud cu vedetele din A List-ul de la Hollywood.

Citește și:

Ce inseamna The Fappening?

The Fappening este o combinatie de doua cuvinte: Happening si Fapping (intamplare si masturbare). Acesta se refera la o practica de masturbare si este folosit de femeile internaute in locul cuvantului masturbare.

Happening se refera la un eveniment care este in desfasurare; fapping inseamna masturbare. Asadar, daca vei combina Happening cu Fapping, vei forma un nou cuvant - The Fappening.

Topicul The Fappening contine un fisier de peste 2 GB, in care sunt uploadate toate fotografiile nud cu celebritati. Printre aceste vedete se numara: Jennifer Lawrence, Kaley Cuoco, Kate Upton, Victoria Justice, Lea Michele, Ariana Grande, Brie Larson, Kristen Dunst, Becca Tobin, Jessica Brown Findlay, Hope Solo, Teresa Palmer, Kristen Ritter, Mary Elizabeth Winstead, McKayla Maroney, and Aubrey Plaza.

Citește și:

The Fappening a fost creat pe 31 august 2014 si a devenit unul dintre cele mai virale topicuri ale momentului. Potrivit creatorului, va urma o serie noua de fotografii cu alte vedete dezbracate. Va dati seama ca barbatii abia asteapta sa le vada.

Jennifer Lawrence este una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood. Pozele cu ea ii distrug imaginea de Girl Next Door; reprezentantul actritei a confirmat acele imagini sunt reale. De asemenea, vedeta a anuntat public ca orice site care va prelua fotografiile hackuite va raspunde in fata legii deoarece va fi dat in judecata.

"This is a flagrant violation of privacy. The authorities have been contacted and will prosecute anyone who posts the stolen photos of Jennifer Lawrence." - a fost mesajul lui Jennifer Lawrence.

FBI si alte agentii de securitate se afla pe urmele hackerului deoarece actiunea tanarului este considerata a fi violare a intimitatii.

Citește și:

sursa imagini interior Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.