Setari Cookie-uri

Connect-R si-a inselat viitoarea sotie. Cum arata amanta cantaretului?

Connect-R, prins de paparazzi pe picior gresit.

Bat clopote de nunta pentru Connect-R si Misha, insa se pare ca artistului nu-i sta deloc gandul la insuratoare. Aflat pe litoral, unde a sustinut mai multe concerte in cluburile de fite, cantaretul a plecat de pe scena, pe ascuns, in compania unei domnisoare. S-au indreptat catre un bloc, unde au cautat cazare si, dupa ce s-au asigurat ca nu-i vede nimeni, au intrat impreuna in imobil.

Connect-R are o familie frumoasa. S-a indragostit de Misha in studioul de inregistrari, a aflat la scurt timp ca blonda este insarcinata si s-a casatorit civil in urma cu doar cateva luni, iar acum se pregateste sa ajunga in fata altarului. Dupa o vara plina, in care a stat mai mult pe scena, in cluburile de pe litoral, decat acasa cu sotia, Connect-R a profitat intr-o seara de ultimele saptamani de burlacie si s-a dat in stamba.

Potrivit emisiunii "Wowbiz", artistul ar fi plecat dintr-un club cu o domnisoara misterioasa, careia i-ar fi furat un sarut si ar fi intrat cu ea intr-un apartament din Constanta unde a ramas mai mult timp.

Citește și:

Mai multe detalii + poze pe Click.ro

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.