Setari Cookie-uri

Secretul siluetei lui Carmen Bruma: Poate functiona si pentru tine

Dieta lui Carmen Bruma.

Cum sa iti incepi ziua in forta? Va spune Carmen Bruma - cu un mic dejun copios.

Micul dejun este cea mai importanta masa deoarece, daca mananci corespunzator, te ajuta sa ai energie pe intreaga perioada a zilei.

Asadar, fara prea multe discutii, Carmen va prezinta un mic dejun rapid, gustos si foarte sanatos: avocado cu fulgi de mei si canepa.

"Se amesteca : un avocado, zeama de la o rosie, 2 lingurite de seminte de canepa, 4 lingurite fulgi de mei, 1 ou fiert, sare" - scrie Carmen Bruma pe contul oficial de Facebook.

Reteta este insotita si de o imagine - poate poza va face pofta sa incercati si voi aceasta reteta.

foto interior si prima pagina: Facebook

Carmen Bruma povesteste despre cum a reusit sa revina la silueta de dinainte de nastere. Pentru toate femeile curioase, Carmen a scris un post in care a vorbit strict despre regulile ei pentru revenirea in forma dupa nastere:

Citește și:

"1. Am facut miscare de 5-6 ori pe saptamana din a 6 a zi dupa nastere. Nu am mers la sala, m-am antrenat in parc sau acasa ( antrenamentele sunt de tipul celor din programul meu 3 S -Sanatoasa Supla Satula)
2. Nu am purtat niciun fel de centura
3. Nu am facut niciun fel de tratament la vreun salon sofisticat
4. Am mancat in mod constant ( aproape zilnic) carne, iaurt, oua, salata, peste, avocado, seminte ( canepa, susan, chia, dovleac) , caise, pepene galben, cirese, ciuperci, quinoa repartizate in 3 mese pe zi si 1-2 gustari
" - spune Carmen Bruma.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.