Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu si Victor Slav S-AU DESPARTIT! Mesajul prin care blonda i-a dat papucii

Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt din nou despariti.

Gata, li s-a luat unuia de altul.

Bianca Dragusanu si Victor Slav nu mai formeaza un cuplu. Blonda a dat de inteles ca s-a despartit de fostul sot si actualul iubit printr-un mesaj postat pe contul oficial de Facebook.

Bianca si-a facut un selfie in masina; imaginea este insotita de urmatorul mesaj: "Te iubesc, dar ma iubesc mai mult pe mine."

Acest text este un citat de-al Samanthei Jones, personajul din Sex and the City, spus in momentul in care aceasta i-a dat papucii lui Richard, singurul barbat cu care a avut o relatie de lunga durata.

Potrivit Cancan, se pare ca dupa impacare, Victor Slav i-a impus cateva reguli extrem de stricte fostei sale sotii. Aceasta nu mai avea voie sa iasa in oras nici macar cu prietenele sale fara el, nu i se mai permitea sa mai ofere declaratii despre relatia lor... practic, Victor ii interzicea sa faca ceva fara ca el sa fie de acord.

Citește și:

Recent, Victor declara ca este increzator in viitorul relatiei lor - Slav a fost invitat in emisiunea un Show Pacatos, unde a marturisit ca nu va mai exista nicio nunta. Se pare ca acesta considera ca el si Bianca sunt in continuare casatoriti in fata lui Dumnezeu si nu mai este nevoie pentru o alta ceremonie:

"Nu se pune problema de nunta. Teoretic, o singura data esti in fata lui Dumnezeu." - a declarat Victor Slav.

Victor a confirmat ca relatia dintre ei este foarte stransa si ca se gandesc serios sa faca si un copil:

"Bianca ar putea fi mama copilului meu si sunt sigur caƒ ar iesi un copil frumos. Cel mai important este sa fie sanatos.", a mai spus el, potrivit sursei mai sus citate.

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.