Setari Cookie-uri

Dezvaluiri incredibile despre Angelina Jolie

Nimeni nu stia asta despre ea.

Angelina Jolie s-a luptat cu anorexia si a avut tendinte de automutilare in perioada adolescentei, potrivit unor declaratii facute de o prietena a regretatei mame a actritei americane, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Cis Rundle, o prietena de-a mamei actritei, Marcheline Bertrand, a vorbit pentru RadarOnline despre copilaria Angelinei Jolie.

Rundle sustine ca a dus-o pe Angelina Jolie la spital, in timpul "perioadei anorexice" din adolescenta, dupa ce mama actritei "s-a speriat ca aceasta nu manca". De asemenea, Cis Rundle spune ca Angelina Jolie nu s-a confruntat numai cu anorexia, ci avea si tendinta de a se automutila, copil fiind.

"Ii placea acea mica durere", a spus Rundle, dupa ce a povestit cum Jolie obisnuia sa-si puna degetele in ceara incinsa de la lumanari. Rundle mai spune ca a fost cea mai buna prietena a lui Marcheline, mama actritei, si a fost rugata sa aiba grija de Jolie, din 1970, cand aceasta avea doar trei ani. De asemenea, aceasta a spus ca Angelina Jolie nu a fost foarte placuta de ceilalti tineri din jurul ei in timpul adolescentei.

Citește și:

"Radeau de ea din cauza buzelor ei, iar fetele erau rele cu ea. Ea are umerii lati si picioare lungi, se misca ca o gazela", a declarat aceasta.

Totodata, Rundle sustine ca stie povestea din spatele sarutului dintre Jolie si fratele sau James Haven, pe covorul rosu de la gala Oscar din 2001.

"Ziua in care l-a sarutat pe Jamie, la Oscar, a fost cea in care Marcheline a inceput tratamentul anticancer. Au parasit spitalul impreuna si s-au pregatit impreuna", a spus aceasta. "Nimeni nu a stiu ca ei au petrecut ziua la spital. A fost un fel de: «Uite unde suntem acum». Dar lumea a vazut ceva incestuos. Trebuia sa fie «Suntem aici». Ei se aveau doar unul pe celalalt. Aveau o relatie stransa unul cu celalalt si cu mama lor", a completat Rundle.

Marcheline Bertrand, mama actritei Angelina Jolie, a murit din cauza unui cancer ovarian, in ianuarie 2007, la varsta de 56 de ani

Citește și:

sursa foto interior si prima pagina:Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.