Setari Cookie-uri

Beyonce, INSARCINATA?! Iata aici dovada

Beyonce, insarcinata cu cel de-al doilea copil.

Beyonce ar putea fi insarcinata cu cel de-al doilea copil, potrivit unor speculatii din presa internationala, care scrie ca Jay-Z, sotul cantaretei, a modificat versurile unei piese, in timpul unui concert la Paris, incluzand textul "pentru ca ea e insarcinata din nou", informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Beyonce si Jay-Z se afla in turneul european "On The Run", iar in acest weekend au cantat in Paris. In timpul unui show, Jay-Z si-a surprins publicul si a modificat versurile unei melodii, incluzand textul "'cause she is pregnant with another one" ("pentru ca ea este insarcinata din nou").

Cei doi cantareti sunt casatoriti de sase ani si au o fetita, Blue Ivy, care s-a nascut in ianuarie 2012.
Publicatia OK! sugera saptamana trecuta ca cei doi ar putea deveni din nou parinti, citand o sursa care spunea ca rapperul a fost foarte "protector" cu Beyonce in ultima perioada, "la fel cum era cand ea era insarcinata cu Blue Ivy".

Citește și:

"El face tot ce poate pentru a se asigura ca Bey (Beyonce, n.r.) se afla intr-un balon fara stres. El i-a informat pe toti cei din anturajul lor ca vocilor lor trebuie sa fie relaxate, sa foloseasca lumina discreta si sa asculte doar muzica lejera si a spus ca toate preparatele pe care le mananca Beyonce ar trebui sa fie organice", a mai declarat sursa pentru revista OK!.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.