Setari Cookie-uri

Decizie radicala: Nicoleta Luciu si-a luat copiii si a plecat de acasa!

Nicoleta Luciu si-a facut bagajele si a parasit Bucuresti-ul.

Nicoleta Luciu a facut o schimbare radicala in viata familiei sale: dupa ce a analizat foarte bine aceasta oportunitate, vedeta a hotarat ca este timpul sa se mute la Miercurea Ciuc, acolo unde sotul sau are toate afacerile.

Potrivit Cancan, decizia a fost luata de comun acord; Nicoleta si Zsolt Csergo au avut o discutie serioasa si au decis ca este timpul sa locuiasca impreuna. Pana acum, Nicoleta facea naveta intre Bucuresti (domiciul ei stabil) si Miercurea Ciuc (domiciului sotului sau).

Fosta prezentatoare tv isi doreste sa se mute in America, insa se pare ca inca nu a reusit sa isi convinga sotul sa lase toate afacerile aici si sa plece dupa ea; anul trecut, Luciu marturisea ca vrea cu orice pret sa isi incerce norocul si in Statele Unite:

Imi doresc sa fac cariera si in America. Ca actrita sau cantareata, am macar doua variante. Ma gandesc mai mult la copii. Acolo au mai multe posibilitati de a invata, sistemul lor de invatamant este mai aerisit. Imi doresc sa inceapa scoala acolo.

Citește și:


Poate Craciunul 2014 ne va gasi la New York, cine stie? Zsolt nu stie de planurile mele. Lui ii place in Romania, incerc sa il conving.
” – declara Nicoleta la Povestiri Adevarate anul trecut, informeaza Click.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.