Setari Cookie-uri

Video: Femeia care a cheltuit 50.000 de dolari pentru a arata precum o PAPUSA GONFLABILA

Iti este groaza sa o privesti.

O tanara de doar 30 de ani si-a dat seama ca este prea banala si ca vrea sa schimbe ceva la aspectul fizic; in timp ce unele femei vor sa arate precum idolii lor (Kim Kardashian, Britney Spears sau alte vedete), altele precum Papusile Barbie, Victoria Wild a vrut sa fie diferita de toate celelalte femei - asa ca a luat decizia de a se transforma intr-o PAPUSA GONFLABILA!

Victoria a muncit din greu pentru a isi permite aceste transformari - ea a cheltuit aproape 50.000 de dolari pe operatii precum rinoplastia, implanturi permanente in buze, botox si trei interventii chirurgicale in zona sanilor pentru un bust de marimea 32G... si toate astea pentru a arata precum o papusa gonflabila.

"Cine nu ar vrea sa fie tratat ca o papusa de sex. Este un sentiment atat de tare. Oamenii se holbeaza la mine pe strada si imi place asta. Am avut o copilarie normala, locuiam intr-un sat, departe de oras. Eram foarte slaba si blonda... prietenii mei imi ziceau Barbie. Imi uram sanii mici, aproape inexistenti. Nu imi placea deloc cum aratam. Aveam un complex de inferioritate.

Citește și:

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Nu stiam mai nimic de operatiile estetice la acea varsta, insa visam sa arat precum o papusa gonflabila, cu sani imensi si buze incredibil de mari. Imi placea la nebunie cum aratau papusile si cat de sexy erau. Era o fantezie de-a mea."

Victoria Wild si-a platit toate interventiile chirurgicale cu ajutorul prietenului sau: o parte din bani au fost dati de catre ea, de pe urma job-ului de model in Franta, in timp ce prietenul a cotizat cu cealalta parte.

In 2011, femeia a avut prima interventie chirurgicala: marirea sanilor. La scurt timp dupa aceasta operatie, au mai urmat inca doua. Costul total a fost de 40.000 de dolari. Au urmat rinoplastia, implanturile in buze si injectarea cu Botox.

foto: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.