Setari Cookie-uri

Antonia si Alex Velea au aflat sexul copilului!

Cei doi sunt mai fericiti ca niciodata.

Daca pana acum incerca sa isi ascunda burtica sub tinute largi, iata ca aseara, pe covorul rosu la decernarea premiilor Media Music Awards, cantareata a decis sa se laude cu noua silueta.

Artista a purtat o rochie galbena, lunga, din matase, accesorizata cu un machiaj simplu. Tinuta, extrem de decoltata, a ajutat-o pe vedeta sa fie in centrul atentiei. Materialul lejer al rochiei se mula perfect pe silueta Antoniei, lasand la vedere burtica.

Se pare ca de cand este insarcinata, iubita lui Velea a devenit mult mai indrazneata - daca inainte era adepta unui look casual, chiar cuminte, acum Antonia adora sa isi puna in evidenta formele sexy.

Antonia si Alex Velea au aflat sexul copilului, insa refuza sa il faca public pana in momentul nasterii. Recent, frumoasa bruneta a povestit cum a aflat ca este insarcinata si cum a reactionat Velea cand a primit vestea:

Citește și:

"Sunt in cinci luni. Si la primul copil am avut o sarcina usoara... acum au fost mici schimbari, dar sunt foarte sanatoasa. Cand am aflat... pentru el a fost o fericire, pentru ca si-a dorit mult, si eu la fel, mi-am dorit mai multi copii. Eram singura cand am aflat... cum se afla in mod normal. M-am dus, am luat testul si am aflat. Eram cu o prietena. Am zis ca ceva nu e in regula si am vrut sa aflu daca e adevarat sau nu. Voiam sa ii spun de ziua lui, dar nu am putut"- a declarat Antonia, informeaza Click.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.