Setari Cookie-uri

Foto: Cat de BLONDA este Consuelo Mutu! Fanii nu au mai recunoscut-o

Consuelo Mutu, schimbare radicala de look.

Consuelo Mutu a hotarat ca este timpul pentru o schimbare radicala de look. Cum toata viata a fost bruneta, sotia lui Adrian Mutu a vrut sa experimenteze si o alta nuanta, asa ca a ales blondul.

Asa arata Consuelo Mutu inainte

Fostul model a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie in care se lauda cu noua culoare de par. Imaginea nu este foarte clara, din pacate.

In comentarii, fanii au felicitat-o pentru curajul de a se face blonda, insa i-au spus ca ii sta mult mai frumos cu o nuanta inchisa de par. Voua cum vi se pare?

Asa arata Consuelo Mutu acum

foto interior si prima pagina: Facebook

Conform ultimelor zvonuri aparute in presa romana, Adrian Mutu se pregateste sa divorteze de sotia sa, punand astfel capat unui mariaj ce a durat 9 ani.

Potrivit unor apropiati ai cuplului, cei doi nu s-au mai vazut de la sarbatori, mai exact de cand Mutu a venit si a semnat cu Petrolul. Gurile rele spun ca fotbalistul a si mers mai departe cu viata sa sentimentala, intalnind o tanara care i-a furat inima.

Citește și:

Adi Mutu a oferit in exclusivitate o declaratie pentru ziarul Click, insa a refuzat sa vorbeasca despre presupusul divort. In schimb, Briliantul a avut numai cuvinte de lauda la adresa sotiei sale, spunand ca aceasta este o femeie puternica, luptatoare, care stie ce isi doreste de la viata:

"O luptatoare, o femeie frumoasa, sensibila, puternica, determinata. Cred ca e importanta in viata mea. Timpul va vorbi si, asa cum am spus, veti vedea ca nu e nimic adevarat cu privire la divort. E o relatie intre doua persoane normale.


Acum facem niste sacrificii pentru binele copiilor si atata tot.
” – a declarat Adrian Mutu pentru sursa mai sus citata.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.