Setari Cookie-uri

Foto: Ea este cea mai eleganta femeie din lume!

Topul celor mai elegante femei din lume. Cine se afla pe primul loc?

Victoria Beckham, sotia fotbalistului englez David Beckham, ocupa primul loc in topul celor mai elegante femei din lume, potrivit unui sondaj realizat exclusiv in Marea Britanie de editorii revistei Hello!, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

In varsta de 40 de ani, Victoria Beckham a reusit de-a lungul anilor o transformare spectaculoasa, devenind dintr-o cantareata pop - pe vremea cand facea parte din grupul Spice Girls - un designer de moda foarte apreciat, ale carei colectii sunt prezentate la marile evenimente de profil din lumea intreaga.

foto: Guliver/ Splash News

Sondajul, realizat pe 1.000 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani, a aratat faptul ca britanicii prefera vedetele nascute in tara lor. Astfel, aproape o cincime (18,2%) dintre participante au votat pentru Victoria Beckham.

Podiumul a fost completat de alte doua vedete britanice - actrita Emma Watson, protagonista francizei cinematografice "Harry Potter", care s-a clasat pe locul al doilea, cu 13,7% din totalul voturilor, si celebrul model Kate Moss, care a ocupat pozitia a treia, cu 13,4% din voturile exprimate.

Citește și:

foto: © HFPA, Golden Globe Awards

Doar trei femei americane au patruns in Top 10, iar starleta americana Olivia Palermo este cel mai bine clasata dintre ele in acest top al elegantei feminine, ocupand locul al patrulea.

Modelul si jurnalista britanica Alexa Chung se afla pe locul al cincilea.

Topul 10 al celor mai elegante femei din lume este completat de modelul britanic Cara Delevingne, actrita americana Jessica Alba, starleta americana Kim Kardashian, starleta britanica Poppy Delevingne si cantareata britanica Rita Ora.

foto: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.