Setari Cookie-uri

Victor Slav, anunt neasteptat despre relatia cu Bianca Dragusanu. Declaratia lui te va uimi

Victor Slav spune adevarul despre relatia cu Bianca Dragusanu.

Tot ce am auzit pana acum a fost minciuna. Daca Bianca incearca sa faca pe victima, postand mesaje in care da de inteles ca este tinuta sub papuc de Victor Slav sau chiar ca se desparte de el, fostul prezentator tv marturiseste ca totul merge foarte bine intre ei doi.

Acesta a acceptat sa ofere cateva declaratii pentru reporterii Cancan. Slav a spus ca nu vor sa mai apara in presa si ca fac tot posibilul sa fie cat mai discreti cand vine vorba despre relatia lor.

"Suntem foarte bine, ce se va intampla ramane de vazut. Nu ne-am facut planuri, nu catalogam nimic in momentul de fata. Nu ne mai afisam, nu mai face afirmatii de genul "noi suntem, facem urmam sa". Suntem bine si atat, ce se va intampla ramane de vazut. Orice se poate intampla, nu?" - a spus extrem de sigur pe el Victor Slav.

Acesta a dat de inteles ca s-au mutat impreuna. Victor a mai spus ca isi impart munca in casa si ca amandoi fac de mancare, insa Bianca este cea care se ocupa de prepararea cafelei de dimineata:

Citește și:

"Eu nu sunt dependent de cafea, dar cand se intampla sa luam cafea de dimineata trebuie sa recunosc ca Bianca este cea care o prepara. Si micul dejun tot ea. Nu pare genul de gospodina dar este. Dimineata pregateste ceva cu proteine, ceea ce inseamna oua, carne, sunca de praga eventual. Bianca nu gateste foarte multe chestii, dar gateste. La fel si eu. Nu gatesc ceva complicat, fac lucruri pe care le face toata lumea, nu mancaruri complicate", a adaugat Victor Slav.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.