Setari Cookie-uri

Foto: S-au casatorit in mare secret! Doar familia a stiut de acest eveniment

Surpriza de proportii: s-au casatorit vineri!

Cantaretul britanic James Blunt s-a casatorit cu Sofia Wellesley, vineri, in cadrul unei ceremonii religioase, care a fost urmata de o petrecere, pe proprietatea detinuta de mama sa, Corinne Vaes, pe insula Mallorca, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Artistul britanic, in varsta de 40 de ani, s-a casatorit civil cu Sofia Wellesley, la Londra, pe 5 septembrie. Vineri, ei au organizat si o ceremonie religioasa si o petrecere restransa, in vila pe care mama cantaretului o detine in Marsana, o localitate de pe insula spaniola Mallorca.

foto: Guliver/ Splash News

Potrivit unei surse, ceremonia civila a avut loc doar la o zi dupa ce cuplul participase la petrecerea anuala - End of Summer Party - organizata de Elton John in orasul Windsor din comitatul britanic Berkshire, la inceputul lunii.

"S-au casatorit (civil) chiar in dimineata de dupa petrecerea organizata de Elton. Sofia chiar a facut o gluma cu acea ocazie, spunandu-le prietenelor sale ca era aproape prea mahmura pentru a se casatori", a dezvaluit acea sursa.

Citește și:

James Blunt a cerut-o in casatorie pe Sofia Wellesley, care este nepoata ducelui de Wellington, in decembrie 2013. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul surorii artistului, Daisy, in 2012.

Presa spaniola publicase deja mai multe zvonuri, potrivit carora cuplul s-ar fi casatorit intr-o capela din Campanet, in Mallorca, la inceputul lunii septembrie.

Licentiata in drept la Universitatea din Edinburgh, unde a fost colega cu Pippa Middleton, Sofia este in prezent consultant juridic in Londra.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.