Setari Cookie-uri

Cum o va chema pe fetita lui Kate Middleton?

Kate Middleton si Printul William au ales deja numele urmatorului bebelus regal.

Kate Middleton si Printul William isi doresc ca cel de-al doilea bebelus regal sa fie o fetita. Revista Star Magazine a anuntat ca familia regala a ales deja numele copilului:

"Kate are sentimentul ca va fi o mica printesa. Ea si William sunt asa de convinsi ca va fi o fetita, incat i-au ales si un nume - Margaret, dupa sora reginei Elisabeta a II-a, care a murit in 2002." - a declarat o sursa pentru revista mentionata, informeaza Click.

Kate Middleton are o sarcina cu probleme. Potrivit Dailymail, starea ducesei este chiar mai complicata decat la prima sarcina.

Kate nu se simte deloc bine si din cauza starilor dificile a fost nevoita sa isi amane toate evenimentele planificate pentru urmatoarea perioada. Insarcinata in doar sapte saptamani, ducesa are greturi puternice si nu se opreste din vomitat.

Kate sufera din nou de Hyperemesis gravidarum, un caz acut de greturi matinale. Spre deosebire de problemele din prima sarcina, se pare ca de data aceasta ducesa nu este nevoita sa mearga sa se spitalizeze. Aceasta este tratata de medici acasa, in Palatul Kensington.

Citește și:

Sotia Printului William este obligata sa ramana in apartamentul regal din Palatul Kensington si se pare ca toate aparitiile sale au fost anulate.

sursa imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.