Setari Cookie-uri

Horia Brenciu S-A CASATORIT

Detalii de la nunta lui Horia Brenciu.

Horia Brenciu a decis ca este timpul sa spuna DA si in fata lui Dumnezeu. Juratul X Factor s-a casatorit religios in acest weekend cu Alice Dumitrescu.

Ceremonia a avut loc la Biserica Boteanu din Capitala; nu au fost foarte multi invitati, decat familiile si prietenii apropiati. Alice Dumitrescu, mama fetitei lui Brenciu, a ajuns la biserica la scurt timp dupa sosirea tuturor participantilor. MIreasa a fost pazita indeaproape de numeroase garzi de corp, care au facut pe cat posibil sa tina presa si paparazzi la distanta.

Potrivit Click, Horia si Alice au vrut sa aiba o nunta discreta; acestia au tinut secret locul casatoriei pana in ultima clipa.

Alice si-a dorit sa fie o mireasa atipica - ea a purtat o rochie roz deschis (culoarea somonului), tinuta ce semana mai mult cu o rochie de seara, si nu una de mireasa.

Pe 1 noiembrie Mina, fiica lui Horia Brenciu si a lui Alice Dumitrescu, va implini doi anisori; Alice, in varsta de 46 de ani, mai are doua fete, ce provin dintr-o relatie anterioara.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.