Setari Cookie-uri

Foto: Bianca Dragusanu, la doar 40 de kg?! Uite in ce hal a ajuns sa arate!

Bianca Dragusanu a ajuns anorexica.

Curele excesive si dorinta de a fi tot mai slaba au adus-o pe Bianca Dragusanu in pragul anorexiei... iar ea este foarte mandra de faptul ca a ajuns sa arate in halul asta.

Vedeta a postat mai multe imagini pe contul oficial de Facebook in care isi arata silueta; aceasta pare ingrijorator de slaba.

Intr-una dintre poze, Bianca este la bratul partenerului sau (fostul sot), Victor Slav. Ea poarta o rochita scurta si mulata pe formele ei inexistente.

Se pare ca Bianca isi doreste cu disperare sa ajunga precum o papusa Barbie: talie de viespe, sani imensi si picioare lungi si subtiri... si nu mai are mult pana cand isi va atinge obiectivul.

Intr-o alta fotografie, blonda se lauda fanelor cu silueta pe care a ajuns sa o aiba; aceasta poarta o bustiera, in timp ce isi face un selfie dintr-o parte pentru a isi evidentia talia minuscula.

foto interior si prima pagina: Facebook

Citește și:

“Nu cred ca ai mai mult de 10 cm latime in talie in poza asta!! Ar trebui sa mananci mai mult, ti-ar sta mult mai bine!”, “Bianca nu o spun cu nici un fel de invidie sau rautate: poza asta nu ma lasa sa vad zambetul tau frumos sau ochii tai superbi pentru ca singurul lucru care imi atrage atentia este cat de slaba esti”, “Au murit destule fete in incercarea de a ajunge ca tine...”, “Opreste-te pana nu e prea tarziu“ - sunt mesajele lasate de fani, informeaza Cancan.

Bianca declara recent ca vrea sa mai scape de cateva kilograme...si daca inainte se infometa pentru a da jos kilogramele, iata ca Bianca a hotarat sa nu isi mai puna in pericol sanatatea - acum doar mananca mai putin :))

Am slabit doua kilograme in doua saptamani si mai vreau sa dau jos trei kilograme. Am 62 de centrimetri in talie si vreau sa ajung la 60. Pot sa-mi cuprind mijlocul cu doua maini. Eu chiar mananc, nu ma infometez. Am facut asta, cand eram un copil sarac. Atunci am slabit 30 de kilograme cu doar cateva bucatele de mar.

Citește și:


Astazi, fiind miercuri si pentru ca tin post, am mancat bruschete si un mar la micul dejun, la pranz, o supa crema de rosii, iar la masa de seara, o banana si jumatate de mar, pe care nu am apucat sa-l termnin si am baut doua sucuri naturale de mar. Dorm, am un ficat sanatos, nu am o viata dezechilibrata. Mananc ca sa traiesc, nu traiesc ca sa mananc. Eu consum doar peste, fructe de mare si lactate. Ma simt vinovata daca duminica mananc o prajitura. O iau acasa pe jos, ca sa fiu sigura ca nu s-a pus un gram.
” - a declarat Bianca potrivit Ring.

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.