Setari Cookie-uri

Andreea Balan SE CASATORESTE!

Andreea Balan, decizie radicala: vrea sa se marite.

Andreea Balan este mai fericita ca niciodata - dupa o relatie de mai bine de noua ani cu Keo, in care nici nu voia sa auda de casnicie, vedeta pare sa fie acum de o alta parere. Andreea vrea sa se marite.

Potrivit Cancan, cantareata a discutat deja cu iubitul sau american despre asta. Desi nu vrea sa grabeasca lucrurile, vedeta este nerabdatoare sa aiba o familie si chiar si un copil:

"Nu am primit un inel de logodna, dar am vorbit despre lucrul asta. De data aceasta amandoi ne dorim acest lucru. Se va intampla acest lucru cat de curand, probabil la anul. Nu as face nunta aici. As face ceva discret.

Nu vreau sa fiu deranjata, in loc sa ma bucur de nunta mea sa stau stresata ca sunt paparazzii dupa mine, 500 de invitati si alte probleme. Sunt fericita ca am gasit in sfarsit o persoana care are aceleasi idei ca si mine." - a declarat Andreea Balan, informeaza Cancan.

Citește și:

Artista a spus ca isi doreste sa aiba si copii, insa nu se grabeste:

"Am vorbit si despre copilasi. Ne dorim amandoi, dar le luam pe rand. Si alte colege au copii, cum sunt Andra si Elene Gheorghe. Nu ne opreste un copil, din contra, este un lucru foarte frumos. Trebuie sa existe aceste lucruri in viata”, a adaugat vedeta.

Dupa despartirea de Keo, Andreea a suferit foarte mult, insa in scurt timp ea l-a gasit pe Fat Frumos (in cazul de fata americanul dragut), care a ajutat-o sa treaca peste aceasta despartire. Cantareata si noul sau iubit sunt foarte fericiti impreuna si se pare ca relatia lor este tot mai serioasa.

"Ma bucur ca dupa un esec mi s-a schimbat viata atat de repede, sunt fericita. Imi plac foarte multe lucruri la el. Cel mai important este ca ma iubeste pe mine, nestiind cine sunt eu. In Barcelona a fost dragoste la prima vedere, a existat atractie din prima. Daca exista iubire, distanta nu este o problema", a declarat Andreea la Antena Stars.

Citește și:

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.