Setari Cookie-uri

Foto: Mihaela Radulescu, schimbare RADICALA de imagine. Fanii au fost impresionati de cum arata!

Poza cu care Mihaela Radulescu si-a uimit fanii.

MIhaela Radulescu si ceilalti jurati de la Romanii au Talent au inceput preselectiile in intreaga tara pentru a ii gasi pe cei mai talentati concurent.

Recent, vedeta a postat pe contul oficial de Facebook o fotografie cu ea, in care arata fanilor cum este ea dupa o perioada de trei zile de munca:

"28 de ore de filmare si poze, in 3 zile. 9 ore de somn, in 3 nopti. Poza e facuta la capatul acestui maraton . Deci, rezist la orice:))), chiar si la comentariile celor care habar n-au ce inseamna munca noastra si ne vad doar zambetele, sclipiciul si ...defectele:)))" - este mesajul care insoteste imaginea.

Dupa cum arata, se pare ca Mihaela a lucrat putin la imaginea ei inainte de a incepe filmarile pentru emisiune. Si aici nu ma refer doar la look, ci si la ten: parul este tuns si mult mai deschis la culoare, buzele sunt mai pline, iar tenul arata ca de bebelus. Riduri? Nici vorba!

Citește și:

Asa arata Mihaela Radulescu inainte

In urma cu cateva luni, vedeta de televiziune a hotarat sa isi opereze nasul. In momentul in care a participat la Carnavalul de la Mamaia, in luna iulie a acestui an, Mihaela avea deja nasul "modificat". Potrivit Click, Raduleasca a cerut makeup artistului sa aiba mare atentie in zona nasului deoarece... este sensibil:

"Mi-a spus de la inceput ca nasul e proaspat operat si sa am grija cand o dau cu pudra, sa nu apas foarte tare ca zona e inca sensibila. Ea venise partial machiata, isi pusese singura fondul de ten pe fata, probabil pentru siguranta. Daca zona era dureroasa, tot mai bine e sa o atingi singur. Are, intr-adevar, un nas fin, mic si frumos”, a povestit, pentru Click!, Florina Marcuta.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.