Setari Cookie-uri

Foto: Nicoleta Luciu, schimbare RADICALA de look! Copiii nu au mai recunoscut-o

Nicoleta Luciu, o schimbare incredibila.

Nicoleta Luciu a decis ca este timpul pentru o schimbare de look.. doar pentru cateva momente. Vedeta a acceptat provocarea stilistilor si s-a transformat in Amy Winehouse.

Fosta vedeta de televiziune a venit tocmai de la Miercurea Ciuc pana in Bucuresti pentru aceasta transformare; Nicoleta a primit extensii si a avut parte de un machiaj intens, dark, pentru a semana cat mai mult cu celebra cantareata.

"Adi Perjovschi si Cristina Barsan de la Jovsky Studio m-au transformat pentru o zi in Amy Winehouse!!! Imi amintesc ca ultima schimbare majora pe care mi-a facut-o Adi a fost sa ma tunda scurt cand eram gravida cu tripletii. Ce ziceti de proiectul nostru?" - scrie Nicoleta in descrierea imaginii.

Cum vi se pare aceasta schimbare? Ii sta bine Nicoletei Luciu in rolul lui Amy Winehouse?

Citește și:

Nicoleta Luciu a reusit sa slabeasca - fosta vedeta de televiziune a postat in urma cu o luna pe contul oficial de Facebook un selfie inspirat de Kim Kardashian, in care isi arata corpul.

Fotografia este facuta intr-un vestiar, iar Nicoleta poarta un costum de baie in culoarea mentei. Pentru a isi ascunde zona taliei, dar si pentru sustinerea sanilor, bruneta a optat pentru un costum intreg.

Cu un machiaj foarte natural (doar fond de ten), Nicoleta pozeaza zambind:

"Sa nu uitati sa faceti miscare in fiecare zi!
Va pup
" - este mesajul care insoteste imaginea.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.