Setari Cookie-uri

Veste trista despre Cher. Ce se intampla acum cu vedeta?

Veste extrem de trista pentru fanii cantaretei Cher.

Cantareata americana Cher sufera de o infectie virala, vedeta fiind vazuta recent purtand un monitor cardiac, ceea ce sugereaza ca problemele de sanatate ale acesteia sunt mai grave decat se credea, potrivit contactmusic.com, potrivit Mediafax.

"Infectia virala de care sufera (Cher, n.r.) a speriat pe toata lumea. I-a afectat in principal rinichii, dar si restul organismului a fost devastat", a declarat o sursa apropiata vedetei pentru revista Closer.

Un reprezentant al cantaretei a confirmat ca Cher poarta un monitor cardiac pentru "a se asigura ca isi continua recuperarea dupa infectia virala de care a suferit".

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

"Doctorii sunt foarte multumiti de starea de sanatate a lui Cher. Nu mai este internata, se deplaseaza, isi vede de treaba, face exercitii si repeta pentru turneul sau care va fi reluat la inceputul acestei luni, in Texas. Cher abia asteapta sa porneasca din nou la drum", a spus reprezentantul artistei.

Citește și:

Cher, in varsta de 68 de ani, a fost fortata sa anuleze mai multe concerte dupa ce s-a imbolnavit la inceputul lunii septembrie. Recent, vedeta a publicat un mesaj pe contul sau de pe platforma Twitter, in care le multumea fanilor pentru ajutor.

"Sunt puternica. Sunt fericita ca traiesc. Vreau sa le multumesc tutror fanilor mei pentru urarile lor de bine, pentru rabdare si pentru rugaciuni", a scris Cher pe site-ul de microblogging.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.