Setari Cookie-uri

Ce nume va alege Andra pentru fetita sa?

Andra a dezvaluit ce nume ii va pune fetitei sale. Sunt convinsa ca o sa va placa alegerea ei.

comunicat de presa:

Sergiu si Andrei au sarbatorit miercuri dimineata 11 ani de Kiss FM impreuna cu Andra si Smiley. Artistii au concertat live si au cantat 'La multi ani!' radioului numarul 1 din Romania. Intervievati de cei doi realizatori ai matinalului, invitatii le-au dezvaluit fanilor cateva secrete.

Pus mereu pe glume, Andrei a intrebat-o pe cantareata daca, in eventualitatea ca ar avea si o fata, ar boteza-o Mara. Ca sa o alinte 'Maruta', i-a explicat apoi realizatorul emisiunii radio. „Imi place si Mara, dar imi place mai mult Alma-Maria, Eva-Maria”, a dezvaluit Andra, amintind ca afla zilnic din presa ca ar fi insarcinata.

sursa foto interior si prima pagina: Facebook

Ea in fiecare zi primeste vestea ca e insarcinata, numai ca o primeste din surse externe” a comentat si Smiley.

Cei doi invitati au fost chestionati si cu privire la intentia de a-si face tatuaje. In vreme ce Smiley a declarat ca nu vrea asa ceva, Andra a spus ca-i este teama. „Eu mi-as dori, dar n-am curaj. Mi-ar placea, dar nu mi-as scrie poezii pe mine, mi-as scrie numele baiatului, al fetitei, al sotului meu” a spus Andra.

Citește și:

Cei doi invitati au dezvaluit si care este juratul lor preferat de la X Factor, si anume Delia.

Sergiu si Andrei s-au interesat si cu privire la lucrurile care i-au suparat recent pe invitati, afland ca Andra este o persoana care nu se enerveaza cu una, cu doua.

Eu nu ma enervez. Daca ma enervez, imi trece repede. M-am enervat ca a racit baiatul meu, dar nu m-am enervat pe cineva” a marturisit Andra.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.