Setari Cookie-uri

La cererea Reginei, Kate Middleton are un nou stilist. Cum arata tinutele pe care le poarta acum ducesa?

Kate Middleton a fost nevoita sa isi schimbe stilistul. Tinutele sale sunt complet diferite de cele cu care se afisa pana acum.

Kate Middleton incepe transformarea dintr-o ducesa eleganta intr-una sofisticata. Ultimele aparitii ale lui Kate au fost unele de exceptie.. in ciuda faptului ca inca are greturi severe, ea a fost nevoita sa participe la cateva evenimente; de fiecare data, ducesa a avut o tinuta perfecta, accesorizata cu un look foarte feminin... si acum stim si de ce: Regina Elisabeta a cerut ca ducesa de Cambridge sa isi schimbe stilul vestimentar.

Asa arata Kate Middleton inainte

Regina avea o problema cu fustele "prea scurte" purtate de Kate si a cerut ca sotia printului William sa adopte un "stil de matroana".

Kate Middleton, insarcinata cu bebelusul regal nr 2, va purta numai fuste si rochii peste genunchi; hainele ei trebuie sa transmita statutul de sotie a unui mostenitor la tron.

Se pare ca Ducesa de Cambridge a fost deja la shopping, ea alegandu-si tinutele doar in compania noului stilist, Natasha Archer.

Citește și:

Mai jos veti vedea cele mai recente aparitii ale lui Kate; se poate observa cum ducesa incearca sa fie mai sofisticata. Outfit-urile pe care le poarta sunt extrem de elegante, demne de o viitoare regina.

sursa imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.