Setari Cookie-uri

Foto: Angelina Jolie a purtat CEA MAI FRUMOASA rochie de pe covorul rosu

Asa arata cea mai frumoasa rochie creata vreodata. Si a fost purtata de nimeni alta decat Angelina Jolie.

Angelina Jolie si cea mai eleganta aparitie pe covorul rosu. Vedeta a fost prezenta la premiera filmului Unbroken, la Sydney, unde a uimit cu o tinuta IMPECABILA.

Frumoasa vedeta a purtat o rochie semnata Gucci, cu dantela neagra si o mica trena de printesa. Angelina a accesorizat look-ul cu o coafura eleganta, insa foarte simpla si un machiaj cat mai natural.

Asa arata o rochie de colectie

Actrita a fost insotita pe covorul rosu de partenerul sau de viata, Brad Pitt. Ea a acceptat sa vorbeasca pentru prima data in public despre casatoria dintre ei:

"Simt ca acum suntem mult mai apropiati decat inainte. Sunt foarte fericita ca am facut pasul asta si ne-am casatorit. Nu stiu daca aveam nevoie de un act pentru a fi fericiti, dar acum parca suntem impliniti. El este... sotul meu, partenerul meu de viata." - a marturisit Angelina Jolie.

Citește și:

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit in septembrie, intr-un cadru de poveste. Ceremonia a avut loc in Franta, la castelul (Chateau Miraval) detinut de familia Jolie-Pitt. Rochia de mireasa purtata de Angelina a fost decorata de cei sase copii ai cuplului. Tinuta a fost realizata din satin in nuanta fildesului, avand o croiala destul de simpla, iar voalul a fost desenat de cei mici. Rochita a fost creatie marca Atelier Versace.

foto interior si prima pagina: captura HelloMagazine

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.