Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata Mihaela Radulescu la corp, fara Photoshop?

Imagini reale: adevarata silueta a Mihaelei Radulescu, la 45 de ani.

Mihaela Radulescu arata FOARTE bine si se simte incredibil. Vedeta este una dintre vedetele din Romania care chiar au grija de corpul lor.

La varsta de 45 de ani si mama a unui copil, iubita lui Dani Otil se lauda cu o silueta de top model. Recent, fosta prezentatoare tv a postat pe contul oficial de Facebook mai multe imagini de la cursa dintre cei mai buni maratonisti din lume, tinuta in Monaco, Monte Carlo.

Pentru a participa la eveniment si a il sustine pe favoritul sau, Toma Coconea, Mihaela a ales sa poarte o tinuta cat mai lejera, care sa ii ofere posibilitatea sa se simta bine si sa se desfasoare fara nicio problema. Ea a ales o pereche de colanti sport, accesorizati cu un maieu simplu, negru, bratarile cu care ne-a obisnuit si adidasi confortabili.

Mihaela Radulescu se pregateste sa revina pe micile ecrane ca jurat la Romanii au Talent. Vedeta, alaturi de ceilalti membri ai juriului, Andra Maruta, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, au inceput deja cautarile in toata tara pentru cei mai talentati romani.

Citește și:

Pentru acest nou proiect, iubita lui Dani Otil a hotarat ca este nevoie de o schimbare de look. Dupa cum arata, se pare ca Mihaela a lucrat putin la imaginea ei inainte de a incepe filmarile pentru show-ul Romanii au Talent. Si aici nu ma refer doar la look, ci si la ten: parul este tuns si mult mai deschis la culoare, buzele sunt mai pline, iar tenul arata ca de bebelus. Riduri? Nici vorba!

In urma cu cateva luni, vedeta de televiziune a hotarat sa isi opereze nasul. In momentul in care a participat la Carnavalul de la Mamaia, in luna iulie a acestui an, Mihaela avea deja nasul "modificat". Potrivit Click, Raduleasca a cerut makeup artistului sa aiba mare atentie in zona nasului deoarece... este sensibil:

"Mi-a spus de la inceput ca nasul e proaspat operat si sa am grija cand o dau cu pudra, sa nu apas foarte tare ca zona e inca sensibila. Ea venise partial machiata, isi pusese singura fondul de ten pe fata, probabil pentru siguranta. Daca zona era dureroasa, tot mai bine e sa o atingi singur. Are, intr-adevar, un nas fin, mic si frumos”, a povestit, pentru Click!, Florina Marcuta.

Citește și:

foto imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.