Setari Cookie-uri

Foto: Kate Middleton, complet GOALA si cu burtica la vedere

Cea mai controversata imagine cu Kate Middleton. Poza care deja face inconjurul lumii a suparat-o groaznic pe Regina.

Dupa ce primul trimestru de sarcina a fost unul atat de dificil incat a fost nevoita sa isi amane turneul din Malta si alte aparitii publice si a stat la pat, iata ca acum Kate pare sa fie tot mai bine. Ducesa de Cambridge reuseste sa il insoteasca pe sotul sau, Printul William, la evenimente importante... si de fiecare data arata IMPECABIL.

Ducesa si Ducele de Cambridge au avut doua aparitii recente, una la Royal Variety Performance, cealalta la un eveniment caritabil sustinut chiar in Palatul Kensington. Pentru aceste aparitii, Kate a purtat tinute all black, extrem de elegante, care sa ii puna in evidenta burtica de graviduta.

Pentru Royal Variety Performance, sotia printului William a purtat o rochie neagra, din dantela, realizata de Diane Von Furstenberg. Tinuta a fost accesorizata cu un look pe masura: o coafura sofisticata, un machiaj simplu, cu accente de negru in zona ochilor si accesorii scumpe.

Citește și:

La cel de-al doilea eveniment, cel din Palatul Kensington, ducesa a purtat o bluza cu peplum, care in partea manecilor avea un material transparent si bulinute (stilul Stella McCartney), accesorizata cu o fusta din piele in clos. Tinuta a fost completata de o curea lata in talie si clasicii pantofi din piele intoarsa, preferatii lui Kate.

Artistul Pegasus a realizat o "opera de arta" pe strazile Londrei. Acesta a realizat de curand un tablou de strada, care o infatiseaza pe Kate Middleton, goala. In imagine, ducesa poarta o coroana regala pe burtica proeminenta. Creatia poate fi vazuta pe peretele North London. Bineinteles ca Regina nu este de acord cu acest portret, motiv pentru care imaginea nu va rezista prea mult timp pentru admirare.

sursa imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.