Setari Cookie-uri

Fetita care A REFUZAT sa fie adoptata de Kim Kardashian. Toata lumea o felicita pentru CURAJUL ei

Sa fiu fiica lui Kim Kardashian? Mai bine cresc in saracie, incercand sa traiesc de pe o zi pe alta.

Povestea celei mai curajoase fetite din lume: A REFUZAT sa fie adoptata de Kim Kardashian.

Are numai 13 ani si o cheama Pink; micuta traieste intr-un orfelinat din Thailanda. Kim Kardashian si-a petrecut una dintre numeroasele vacante intr-un resort de lux din Thailanda. Ea, alaturi de toti membrii familiei (mama, tata vitreg, surori, catei, pisici si tot ce mai are), au mers in vizita la orfelinatul in care locuieste si Pink.

foto interior si prima pagina: captura Youtube

Intre Kim si Pink a fost “dragoste” la prima vedere, cele doua avand o legatura pe care Kim spune ca nu stie cum sa o explice: “Pur si simplu am simtit ca exista energie intre noi” – a declarat vedeta.
Imediat ce a ajuns acasa, in Los Angeles, SUA, vedeta a vorbit cu sotul sau, Kanye West, si cu restul familiei, spunandu-le ca isi doreste cu disperare sa o adopte pe fetita. Kimmie a facut tot posibilul sa inceapa procedurile de adoptie, insa s-a lovit de o problema pe care chiar nu o astepta: Pink NU vrea sa o aiba ca mama pe Kim Kardashian.

Citește și:

Fetita spune ca ea vrea sa locuiasca in Thailanda, sa creasca alaturi de copiii straini din orfelinat, care i-au devenit familie. Ea a spus PAS unei vieti de printesa, iar asta este de-a dreptul EROIC.

Toata lumea isi doreste o viata mai buna sau diferita. Dar cand m-am gandit cat de mult ma voi schimba, mi-am dat seama ca asta nu este pentru mine pentru ca voi fi nevoita sa las atat de multe lucruri frumoase in urma. Nu eram pregatita pentru asa ceva.” – a declarat Pink, informeaza Dailymail.

Povestea micutei face acum inconjurul lumii.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.