Setari Cookie-uri

Imagini interzise cu Adela Popescu au aparut pe internet. Iata cum se apara vedeta

Fotografiile pe care Adela Popescu le considera intime au aparut recent chiar pe paginile personale ale vedetei. Sa fie o gluma?

Adela Popescu considera blogul casa ei, iar cititorii sunt invitatii sai, asa ca de fiecare data incearca sa ii trateze cu respect si multa iubire.

Vedeta a decis ca este timpul sa lege si o prietenie mai stransa cu fanii ei, asa ca a realizat o postare in care le-a prezentat imagini din backstage - adica fotografii care nu au aparut pana acum in nicio publicatie din Romania, dar nici pe retelele de socializare.

Una dintre aceste fotografii este realizata in timpul unei vacante exotice, petrecute in compania lui Radu, partenerul de viata al actritei. Adela a realizat un selfie in oglinda din camera; ea era imbracata doar in costum de baie.

"Mi-am facut curaj sa va arat fotografii pe care niciodata nu m-as fi gandit ca as putea sa vi le arat. Risc putin, dar asta mi-e felul..." - este mesajul care insoteste aceasta postare.

foto: Instagram

Citește și:

Actrita Adela Popescu este sursa de inspiratie in alb si negru pentru cea mai recenta colectie PNK Casual care se lanseaza astazi pe noul magazin online al vedetei. Colectia capsula PNK Forward are ca puncte forte liniile minimaliste, decupajele dramatice, dar si texturile indraznete, inspirate de modul de viata al Adelei Popescu, iar emblema, cifra 8, vorbeste despre cele mai importante momente din viata ei.

"Eu sunt nascuta pe 8 octombrie, Radu la fel si intotdeauna in jurul acestei date mi se intamplau lucruri frumoase. Am talismane si bijuterii cu cifra 8, iar mama de cand mi-a atras atentia ca 8 intors este un superb infinit aducator de noroc, nici ca m-am mai despartit de el. Ma bucur sa stiu ca am inspirat aceasta noua linie, sper ca mood-ul comun creat intre mine si aceasta colectie sa fie pe placul persoanelor young, fresh, stylish", spune Adela Popescu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.