Setari Cookie-uri

Scapa de celulita in mod SIGUR: Sfaturi eficiente de la Jennifer Lopez

Jennifer Lopez vine cu sfaturi eficiente pentru a ne ajuta sa eliminam aspectul inestetic de coaja de portocala din zona feselor si a coapselor.

Jennifer Lopez a scapat de celulita prin sport si dans. Vedeta a tinut si o cura de detoxifiere de cateva saptamani inainte de a se apuca de un program sportiv.

De asemenea, cantareata previne aparitia celulitei pe coapsele sale cu ajutorul unei tehnici de exfoliere a pielii pe baza de diamante, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Potrivit presei internationale, vedeta americana utilizeaza un exfoliant de corp produs de o firma australiana. Acea crema costa 250 de dolari si este realizata din "pudra de diamante".

Asa arata Jennifer Lopez inainte

foto: Guliver/ Splash News

"Picioarele lui Jennifer reprezinta partea corpului care ii pune cele mai mari probleme. Ea este predispusa sa faca celulita si atunci cand se ingrasa, toata grasimea i se depune direct pe coapse. Dar, de cand a inceput sa si le exfolieze in fiecare zi, picioarele ei arata mai bine ca niciodata", a dezvaluit o sursa.

Citește și:

De asemenea, vedeta americana foloseste in mod regulat si un spray bronzant pentru ca picioarele ei sa arate cat mai bine.

"Jennifer spune ca acea crema ii mentine picioarele foarte fine si face ca bronzul sa dureze mai mult. Consuma un tub cu spray bronzant pe luna", a dezvaluit aceeasi sursa pentru editia americana a revistei OK!.

Asa arata Jennifer Lopez acum

foto: Guliver/ Splash News

La inceputul acestui an, antrenorul personal al vedetei americane, Tracy Anderson, a spus ca Jennifer Lopez se mentine intr-o forma fizica de invidiat cu ajutorul unei diete ce are la baza controlul strict al portiilor alimentare si cu ajutorul exercitiilor fizice zilnice care au o durata de 90 de minute.

foto interior si prima pagina: Instagram

Jennifer Lopez, nascuta in 1968 in cartierul Bronx din New York, s-a lansat initial ca actrita, inainte de a deveni o vedeta a muzicii pop. Dupa ce a devenit cunoscuta in anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondiala, remarcandu-se in filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine ma marit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezerva" si "Pregateste-te, ca vine!".

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.