Setari Cookie-uri

Foto: Asta numesti tu rochie? Ce vedeta a aparut imbracata asa pe covorul rosu?

Nu, de data aceasta nu este Rihanna. O vedeta a aparut pe covorul rosu imbracata intr-o rochie plasa.

Daca vrei sa fii in centrul atentiei, te dezbraci. Daca vrei ca lumea sa vorbeasca mai multe zile despre tine, te dezbraci si mergi pe covorul rosu.

Bleona Qereti, actrita, cantareata si asistenta tv, a vrut sa fie "vedeta" serii la American Music Awards. Tanara, in varsta de 29 de ani, a aparut pe covorul rosu imbracata intr-o rochie plasa (inspirata de cea purtata de Rihanna in urma cu cateva luni, la Fashion Icon Award), care a ajutat-o sa atraga atentia tuturor fotografilor.

Bleona a accesorizat aceasta rochie (daca o putem numi asa) cu o pereche de stilettos negri, cu toc imens. Machiajul a fost unul puternic, atat in zona ochilor, cat si la buze. In ceea ce priveste coafura, vedeta si-a purtat parul liber, lasandu-l sa cada natural pe umeri.

In iunie, 2014, Rihanna a fost numita cea mai eleganta vedeta din 2014 in cadrul galei Council of Fashion Designers of America Awards, iar solista a vrut sa se asigure ca va avea o aparitie de neuitat. RiRi a pasit pe covorul rosu imbracata intr-o rochie cu 216.000 cristale Swarovski. Tinuta era transparenta si lasa la vedere tot ce se putea. Si pentru ca isi permite, artista a preferat sa poarte doar o pereche de chilotei minusculi.

Citește și:

sursa imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.