Setari Cookie-uri

Foto: Cine este noul iubit al Mihaelei Radulescu + Prima reactie a lui Dani Otil cand a auzit ca este inselat de iubita lui

Mihaela Radulescu recunoaste ca are un nou iubit. Reactia INCREDIBILA a lui Dani Otil.

Recent, au aparut in presa anumite zvonuri conform carora Mihaela Radulescu are un nou iubit. Este vorba despre nimeni altul decat Felix Baumgartner, parasutistul austriac care a sarit in urma cu doi ani din stratosfera, stabilind astfel recordul mondial de viteza in coborare libera.

Se pare ca Mihaela Radulescu confirma pentru prima data aceste zvonuri. Diva de la Monaco a postat pe contul oficial de Facebook o fotografie alaturi de un barbat misterios (i se vede doar umarul); imaginea este insotita de urmatorul mesaj:

"Da. Si daca nu mai aveti alte intrebari, putem sa ne vedem fiecare, mai departe, de vietile noastre ? Incredere in voi si iubire - cu aceste 2 elemente se merge mereu inainte. Sau se zboara extrem:))))" - este mesajul Mihaelei, ca un raspuns la toate intrebarile din ultima perioada.

Mihaela Radulescu a realizat si un interviu cu Felix Baumgartner; inainte de isi intervieva preferatul, jurista de la Romanii au Talent a mers pana in Salzburg, orasul natal al parasutistului pentru a se documenta.

Citește și:

Mai jos gasiti si o poza cu cei doi, realizata in timpul interviului.

sursa interior si prima pagina: Facebook

Dani Otil are si el prima reactie legata de aceasta relatie; prezentatorul tv a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu Lewis Hamilton si Nicole Scherzinger, sarutandu-se.

"Si de asta merita sa mergi la curse" - este mesajul lui Dani Otil.

foto: captura Facebook

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.