Setari Cookie-uri

Foto: Madonna a pozat topless la 56 de ani. Si-a pus silicoane?

Madonna incinge internetul cu una dintre cele mai indraznete fotografii cu ea din ultima perioada.

Cantareata Madonna a publicat pe contul ei de pe reteaua Instagram o fotografie in care artista americana a pozat topless, ce a fost insotita de un comentariu ironic la adresa imaginilor cu posteriorul starletei Kim Kardashian, care au "invadat" internetul, relateaza lefigaro.fr, potrivit Mediafax.

Madonna pare foarte interesata de subiectul nuditatii de pe retelele de socializare si a demonstrat inca o data ca spiritul ei provocator nu a disparut. Reactionand fata de fotografiile cu posteriorul starletei Kim Kardashian care, de cateva zile, au invadat internetul, celebra cantareata americana a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie topless, cenzurata cu o banda neagra.

sursa imagine interior si prima pagina: Instagram

"E perturbator. Sa iti arati sanii e un act interzis si considerat provocator, dar sa iti arati fesele nu este", afirma vedeta americana in textul care insoteste acea fotografie.

Citește și:

De aproximativ o saptamana, pe internet se vorbeste foarte mult despre Kim Kardashian si, mai exact, despre fesele ei, imortalizate de fotograful francez Jean-Paul Goude, cu ocazia unui pictorial aproape nud.

Desi unii dintre internauti au parodiat, cu mult umor, posteriorul exagerat de dezvoltat si uns cu ulei al startelei americane, anumite vedete, precum actrita Saoirse Ronan, au considerat ca acele fotografii sunt regretabile si dezgustatoare.

foto: PaperMagazine

Declarandu-se onorata sa colaboreze cu fotograful Jean-Paul Goude, Kim Kardashian a facut urmatoarea declaratie, vorbind despre acele fotografii: "Le ador, le-am facut pentru mine".

Se pare ca fotografiile au fost facute pentru a fi vazute de lumea intreaga, intrucat acele imagini "personale", ce prezinta fesele starletei Kim Kardashian, au fost realizate pentru a fi publicate pe coperta unei reviste americane.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.