Setari Cookie-uri

Foto: Antonia a dezvaluit sexul copilului. Afla ce va naste vedeta

Fetita sau baietel? Antonia si Alex Velea au dezvaluit sexul copilului.

Este oficial: Antonia va naste UN BAIETEL.

Chiar daca cei doi cantareti au refuzat pana acum sa dezvaluie sexul copilului, iata ca Antonia a postat recent pe contul de Instagram cateva imagini de la petrecerea bebelusului (baby shower). La acest eveniment au participat cele mai bune prietene ale vedetei.

Artista a postat fotografii cu deserturile pe care le-a cumparat pentru acest eveniment. Prajiturele erau toate albastre, una dintre ele avand scris: It's a boy! (Este baietel).

Intreaga petrecere a fost organizata pentru o mamica de baietel, pana si paharele de plastic fiind intr-o nuanta de albastru.

Invitat recent la matinalul Kiss FM realizat de Sergiu si Andrei, cu ocazia aniversarii a 11 ani ai celui mai ascultat post de radio din Romania, Alex Velea a declarat ca isi doreste extrem de mult acest copil:

Indiferent de sexul copilului, ca ar fi fost fetita sau baietel, e un copil pe care noi ni l-am dorit si ni-l dorim extrem de mult, pe care o sa-l iubim cu tot sufletul nostru si o sa punem in el tot ce stim mai bine. O sa avem un baietel si de abia asteptam sa apara. Asteptam cu sufletul la gura sa apara, asteptam sa ne jucam cu el, suntem disperati

Citește și:

sursa imagini interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.