Setari Cookie-uri

Video: Cel mai frumos cantec de Craciun vine de la Loredana

Un cantec de Craciun cadou de la frumoasa Loredana.

comunicat de presa:

Loredana a lansat recent “Santa Baby”, o reinterpretare a celebrei piese cu acelasi nume, cantata de Eartha Kitt, o cunoscuta cantareata si actrita americana.

Am vrut sa le ofer fanilor mei, de Sarbatori, un cantec care sa le ajunga la suflet, sa ii relaxeze si sa ii binedispuna si m-am gandit ca cel mai potrivit este ‘Santa Baby’”, a spus Loredana.

“Santa Baby” va fi lansat odata cu clipul filmat si regizat de Remus Achim. Filmarile au avut loc la Stejarii Country Club si la Beauty District, iar styling-ul este facut de Loredana si Radu Mada. In noul clip al Loredanei apar si cele doua semifinaliste din echipa sa de la Vocea Romaniei, Maria Hojda si Ilinca Bacila.

‘Santa Baby’ este un cantec de Craciun atipic. Imi place sa ies din tipare, sa fac lucruri care sa-mi reprezinte spiritul rebel. Povestea cantecului este despre o domnita care ii scrie Mosului o scrisoare de Craciun in care ii cere aproape imposibilul. Adica ce-i mai scump si mai de lux pe lumea asta. O mica ironie si satira la adresa unei fete care viseaza sa il intalneasca pe baiatul plin de bani, gata sa ii implineasca toate dorintele. In schimbul promisiunii facute mosului ca va fi la fel de buna ca anul trecut. Si daca ea crede in Mos, vrea sa vada daca si Santa Baby crede in ea. Genul de poveste incredibil de actuala, chiar si acum, la mai bine de o jumatate de secol de cand a fost scrisa.

Citește și:


E un cantec de Craciun superb, pozitiv, nostim foc care are si un clip pe masura, in care apar Ilinca si Maria, frumoasele mele fete din echipa Loredana de la Vocea Romaniei!
”, a explicat Loredana.

Credit foto prima pagina: Bogdan Moldovan

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.