Setari Cookie-uri

Foto: Draga Mihaela, chiar trebuia sa ne faci de ras? Uite cum a aparut la un eveniment caritabil

Mihaela Radulescu, mult prea vulgara pentru evenimentul la care a participat.

Mihaela Radulescu a participat recent la un eveniment in Germania; vedeta a fost invitata chiar de noul sau iubit, Felix Baumgartner, la bratele caruia a aparut pe covorul rosu.

Vedeta a purtat o rochie verde (probabil creatie Dana Budeanu), cu un decolteu ametitor, lasand la vedere silicoanele parca din nou operate (chiar avea sani atat de mari?). Rochita a fost accesorizata cu o pereche de sandale cu toc cui si vesnicele bratari "aducatoare de noroc".

V-am mentionat ca evenimentul era o strangere de fonduri pentru bolnavii de leucemie? Cam sexy pentru un eveniment caritabil, nu credeti?

Felix s-a laudat cu noua iubita, pozand alaturi de ea pentru fotografii dornici sa surprinda cadre interesante cu cei doi.

Mihaela a realizat o postare pe blogul sau personal, pe care a shareuit-o pe pagina oficiala de Facebook. Doua comentarii mi-au atras atentia:

Citește și:

"Mihaela Radulescu a inceput sa se pozeze ca Monica Gabor...cu vedetele internationale... adica un fel de parvenire cu ajutorul amantalui.."

"Frumoasa mea, (Miha) am o mica observatie cu privire la poza cu mana pe abdomen...why?
In Romania stii cum te-au criticat jurnalistii cand ai aparut la un eveniment si ai pozat cu mana pe abdomen?:) sau nu stii si ai repetat greseala?:)
Parerea mea ( nu stiu cat conteaza pentru tine) , nu mai poza cu mana pe abdomen NEVER:)
O mana pe abdomen in felul acesta nu exprima prea multa senzualitate si finete
"

foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.