Setari Cookie-uri

Foto: Kim Kardashian, mai slaba cu 10 kilograme. Secretul ei este foarte simplu

Kim Kardashian a reusit sa slabeasca in doar doua zile 10 kilograme.

Este pur si simplu incredibil: Kim Kardashian a tinut o "dieta" care a ajutat-o sa dea jos mai bine de 10 kilograme. Cum a reusit? Este mai simplu decat credeti. Nu, nu s-a infometat si nici nu a mancat numai buruieni.... doar a facut o fotografie cu ea in fata oglinzii, poza pe care a trimis-o mai departe baietilor de la PHOTOSHOP - acestia s-au ocupat de aceasta in doar cateva ore.

Rezultatul aparut pe net - Kim Kardashian mai slaba cu 10 kilograme.

Recent, Kim a fost fotografiata de paparazzi in timp ce se afla cu alte doua surori ale sale la restaurant. Vedeta a purtat o tinuta clasica KK, si anume o fusta extrem de mulata, care ajunge pana peste genunchi si un crop top cu guler.

Asa arata Kim Kardashian in realitate

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

La numai o zi dupa acest eveniment, sotia lui Kany West a postat si ea o imagine "personala". Poza este realizata in garderoba, in timp ce incerca mai multe tinute pentru o simpla iesire in oras. Langa ea, se poate vedea micuta North West, care este fermecata de toate minunatiile pe care le detine mama sa.

Citește și:

Bineinteles ca acum este mult mai slaba. De unde au aparut acele patratele de pe abdomen si unde au disparut soldurile mari doar Kimmie stie.

foto: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.