Setari Cookie-uri

Fotografii personale din prima vacanta a Mihaelei Radulescu in compania noului iubit

Primele fotografii din vacanta de iarna a Mihaelei Radulescu in bratele lui Felix Baumgartner.

Mihaela Radulescu incepe anul 2015 cu zambetul pe buze; in curand vedeta va aparea pe micile ecrane, fiind jurat Romanii au Talent, iar pe plan sentimental nici ca se poate sa fie mai bine - vedeta este noua iubita a lui Felix Baumgartner, parasutistul austriac care a sarit in urma cu doi ani din stratosfera, stabilind astfel recordul mondial de viteza in coborare libera.

Pentru vacanta de iarna, Felix a inchiriat pentru el si Mihaela o cabana de lux in Elvetia, cu o priveliste superba. Potrivit Wowbiz, pretul pe care il plateste austriacul este de 3000 de euro pe noapte, apartamentul pe care cei doi l-au ales fiind cel mai scump.

Mihaela a postat recent mai multe fotografii de la munte; intr-una dintre imagini, vedeta tine in mana un trabuc si pozeaza sexy.

Fanii imediat au observat acel "accesoriu" si au tinut mortis sa ii atraga atentia asupra faptului ca in trecut a fost imaginea unei campanii antifumat.

Citește și:

"Fumatul chiar este singura ta placere? Acum esti ajutat sa te lasi de fumat."

Inainte de sarbatorile de iarna, Mihaela Radulescu a fost la Catalin Maruta in emisiune, unde a marturisit ca ea si noul iubit sunt impreuna de doar doua luni, insa se inteleg foarte bine:

"Avem o relatie de vreo doua luni. Totul a pornit de la interviu. A fost un interviu foarte bine documentat, foarte bine facut. Mi s-a mai intamplat o data in viata. Dupa un interviu, mi s-a intamplat cu Stefan. La un an eram insurati. Este un erou al timpurilor noastre moderne. A fost o placere enorma pentru mine ca jurnalist sa ii iau interviu. A fost foarte greu sa ii iau un interviu. Am tot scris celor de la Red Bull sa imi aranjeze un interviu cu el. In doi ani am trimis vreo sase mailuri." - a declarat Mihaela Radulescu la Maruta in emisiune, informeaza Libertatea.

Citește și:

Intrebata de Catalin Maruta daca atunci cand a inceput relatia cu Felix mai era impreuna cu Dani Otil, Mihaela a spus ca relatia dintre ea si Dani Otil era deja incheiata si ca au ramas in continuare buni prieteni.

"Relatia era inchisa frumos, de amandoi. Este un baiat de nota 10. Si relatia noastra a fost asa, de nota 10. S-a intamplat sa fie distanta motivul. Nici nunul dintre cei implicati nu se poate muta in viata celuilalt, ne-m prins si noi la un moment dat", a spus Mihaela.

Aceasta a adaugat ca este foarte fericita, inca nu se gandeste inca la casatorie deoarecece este foarte devreme:

"Este o poveste noua cu Felix. Era sa se casatoreasca cu iubita lui cu care a fost vreo 6 ani. S-au despartit de un an si acum copilareste. El apartine tuturor. El trebuie lasat sa existe. E un baiat care arata cum arata, care are un farmec extraordinar, de ce nu si-ar trai viata, cata vreme nu este insurat, nu are obligatii. Nu ma gandesc la nunta. Eu locuiesc in continuare acasa la mine, la Monaco, cu copilul meu. Este tot o relatie la distanta, dar daca nu am gasit un monegasc disponibil. Nu ma intereseaza aspectul financiar. Am un job bine platit. Uita-te la baiatul asta, crezi ca te intereseaza partea materiala?" – a mai spus ea.

Citește și:

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.