Setari Cookie-uri

Adevarul gol golut despre casatoria Angelinei Jolie. Declaratia vedetei te va uimi

Frumoasa Angelina Jolie a facut declaratii incendiare cu privire la relatia dintre ea si Brad Pitt. Nimeni nu stia asta pana acum.

Angelina Jolie a dezvaluit intr-un interviu recent faptul ca s-a casatorit in secret cu Brad Pitt, cu cateva luni inainte de ceremonia de nunta a cuplului, organizata in vara anului trecut in Franta, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Intr-un interviu acordat publicatiei italiene Io Donna, vedeta americana spune ca era deja o femeie casatorita atunci cand a organizat, alaturi de Brad Pitt, ceremonia de nunta in august 2014. Cei doi actori au fost nevoiti sa se casatoreasca mai intai in Statele Unite ale Americii, inainte de a organiza ceremonia si petrecerea de nunta in Franta.

sursa foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

"Inainte de nunta noastra din Franta, la care au participat copiii nostri, eu si Brad eram deja casatoriti, in California", a dezvaluit vedeta americana. "Ca americani, nu puteam sa ne casatorim legal in Franta", a completat actrita.

Citește și:

Se pare ca prima ceremonie de nunta a cuplului Jolie-Pitt a fost inca si mai discreta decat cea de-a doua, care a evitat la randul ei expunerea mediatica. Vorbind despre ziua in care a devenit in mod oficial noua doamna Pitt, Angelina Jolie a spus: "Intr-o zi, i-am spus lui Brad: «Hai sa ne intalnim la ora 16.30». Am telefonat unui judecator de pace si acolo, in fata lui, am semnat amandoi actul de casatorie", a adaugat vedeta americana.

Ceremonia de nunta a cuplului Jolie-Pitt, supranumit de tabloide "Brangelina", a avut loc la Chateau Miraval, o proprietate spectaculoasa pe care cei doi actori o detin in sudul Frantei. Cei sase copii ai cuplului au jucat roluri importante in timpul ceremoniei. Astfel, fiii cei mari ai lor, Maddox si Pax, au condus-o pe Angelina Jolie spre altar, in timp ce fiicele Zahara si Vivienne au fost fetitele care au purtat cosuletele cu flori. Shiloh si Knox au fost purtatorii de verighete. Copiii i-au ajutat, de asemenea, pe parintii lor sa isi scrie juramintele de credinta, iar voalul de mireasa pe care Angelina Jolie l-a purtat in ziua nuntii a fost impodobit cu diverse decoratiuni realizate de cei sase copii ai cuplului.

Citește și:

Angelina Jolie are o relatie de noua ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpreteaza un cuplu de asasini profesionisti. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", s-au casatorit in vara anului 2014 si au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.