Setari Cookie-uri

Foto: Ea este cea mai populara artista din ultimii cinci ani

Femeia artista care cucereste lumea. Ultimii cinci ani au fost anii ei de dominatie.

Cantareata americana Beyonce a fost numita artista definitorie a ultimilor cinci ani de revista Billboard, reusind sa il depaseasca pe rapperul Kanye West gratie spectacolelor, turneelor si albumelor lansate incepand din 2010, potrivit contactmusic.com, informeaza Mediafax.

Editorii Billboard.com au ales-o pe Beyonce ca artista definitorie a primei jumatati a acestui deceniu pentru show-ul oferit la Super Bowl si reuniunea speciala cu colegele sale din trupa Destiny's Child in 2013, turneul realizat impreuna cu sotul sau, rapperul Jay Z, in 2014, si lansarea surpriza a albumului care ii poarta numele in decembrie 2013, pe care editorii revistei l-au numit "un clasic instant".

sursa foto interior si prima pagina: Instagram

"Nimeni nu este perfect, dar Beyonce este cat se poate de fara cusur, iar in anii 2010, restul lumii muzicale nu a facut decat sa incerce (si sa esueze) in a se tine dupa ea", au spus jurnalistii de la Billboard.

Citește și:

Pe locurile urmatoare in lista artistilor definitorii realizata de publicatia americana se afla Kanye West, pe locul al doilea, urmat, in ordine, pana la locul al cincilea, de Adele, Taylor Swift si rapperul Drake.

Pe pozitia a sasea a s-a clasat artista hip-hop Nicki Minaj, urmata pe locul sapte de Lady Gaga, Katy Perry pe locul al optulea si trupa canadiana Arcade Fire pe locul al noualea. Rapperul Kendrick Lamar s-a clasat pe locul al zecelea.

Beyonce Knowles, in varsta de 33 de ani, a devenit celebra la sfarsitul anilor 1990 in calitate de membra a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. In 2003, in timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love".

Beyonce este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membra a grupului Destiny's Child si alte 14 in calitate de artista solo. Beyonce a jucat si in filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) si "Cadillac Records" (2008).

Citește și:

Din 2008, artista este casatorita cu Jay-Z, unul dintre cei mai importanti producatori din industria muzicii hip-hop. Impreuna formeaza cel mai bogat cuplu din industria muzicala, cu o avere estimata la peste 750 de milioane de dolari. Cei doi au o fiica, Blue Ivy, in varsta de doi ani.

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.