Setari Cookie-uri

Video: Xonia se transforma in Britney Spears in noul videoclip

Vino inapoi este primul single al Xoniei in limba romana si a fost produs in studiourile baietilor de la Deepcentral.

comunicat de presa:

“Vino inapoi” vorbeste despre toate momentele de ratacire emotionala, iar mesajul piesei si interpretarea ne lasa sa descoperim latura mai sensibila a Xoniei. Videoclipul filmat la finalul lunii decembrie completeaza vizual mesajul piesei.

"Imi doream o piesa in limba romana, dar am asteptat momentul potrivit! "Vino inapoi" este o piesa extrem de sensibila, cantata din inima! Am ales sa cant despre toate iubirile neimplinite, de momentele in care ti-ai dorit ca el sau ea sa se intoarca desi simteai ca nu va fi asa!” a declarat Xonia.

Videoclipul piesei “Vino inapoi” a fost filmat in Bucuresti in fostul palat al Camerei de Comert. Pentru acest clip Xonia a pregatit o noua coregrafie de inspiratie bollywood. Piesa va avea si o versiune in limba engleza ce va fi lansata pe piata internationala in colaborare cu un artist de top.

Citește și:

Xonia este nascuta in Australia si locuieste in Romania de aproximativ 4 ani. Single-ul de debut, “My Beautiful One”, a fost cea mai difuzata piesa a anului 2010, pana in acest moment cantareata a lansat mai multe single-uri ce au intrat in topurile de specialitate.

foto prima pagina:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.