Setari Cookie-uri

Ioana Ginghina face antrenamente ca la Hollywood

Secretul siluetei perfecte: Cum se mentine in forma Ioana Ginghina.

comunicat de presa:

Ioana Ginghina se mentine in forma cu antrenamente ca la Hollywood: face o sedinta de electrostimulare musculara o data pe saptamana la Perform Studio care dureaza doar 20 de minute si echivaleaza cu trei ore petrecute la sala de fitness.

Cand am auzit ca a aparut un program care in 20 de minute iti lucreaza corpul ca in trei antrenamente la sala, ca nu trebuie sa faci decat o sedinta si rezultatele nu intarzie sa apara, mi-am zis ca trebuie sa incerc si eu. Asa ca m-am informat putin despre acest gen de sport, pe care eu l-am numit “de lenesi”. Se pare ca nu e chiar de lenesi pentru ca sportivii de performanta, astronautii si vedetele de la Hollywood apeleaza la aceasta tehnologie moderna: electrostimularea musculara. Am ales sa merg la Perform Studio pentru ca aici ai parte de un antrenor personal specializat in Austria, pentru ca a fost conceput ca o solutie sigură și eficientă de antrenament oferita persoanelor care, din diverse motive, nu pot petrece timp in salile de fitness”, dezvaluie Ioana Ginghina pe blogul sau www.ioanaginghina.ro.

Citește și:

Actrita isi imparte timpul intre repetitiile la teatru si atelierele de creatie MiniArtShow si este foarte incantata ca in foarte putin timp reuseste sa isi faca antrenamentul saptamanal: “Imi place ca am scapat si de geanta mare si incomoda de sala in care trebuia sa-mi car echipamentul, pentru ca la Perform Studio primesti tot ce ai nevoie, deci iata inca o problema rezolvata. Am facut deja 3 antrenamente si am slabit 1kg si jumatate, fara sa mai tin o dieta anume, zic ca e bine. Sper ca in 10-15 sedinte sa se vada rezultatele, pentru ca primavara bate la usa ”, adauga Ioana Ginghina.

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.