Setari Cookie-uri

Foto: Actrita care divorteaza pentru A TREIA OARA de acelasi barbat

Dragoste cu nabadai la Hollywood. Nimeni nu se astepta sa divorteze din nou.

Starleta canadiana Pamela Anderson a depus actele oficiale pe baza carora va divorta pentru a treia oara de Rick Solomon, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

La un an dupa ce Pamela Anderson a confirmat faptul ca s-a casatorit pentru a doua oara cu Rick Solomon, cel de-al treilea sot al ei, vedeta serialului "Baywatch" a anuntat ca va divorta pentru a treia oara de el.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Potrivit TMZ.com, Pamela Anderson si Rick Solomon s-au despartit pe 10 februarie, iar starleta canadiana a depus actele de divort in ziua urmatoare.

Pamela Anderson, in varsta de 47 de ani, a dezvaluit presei americane ca are din nou o relatie cu fostul ei sot Rick Salomon, in varsta de 47 de ani, in octombrie 2013. Cei doi s-au casatorit in ianuarie 2014 pentru a doua oara.

Rick Salomon a fost cel de-al treilea sot al starletei canadiene, iar prima lor casnicie lor s-a incheiat in 2007, dupa un mariaj care a durat doar 10 saptamani.

Citește și:

Rick Salomon a aparut ulterior intr-o inregistrare video pornografica alaturi de starleta Paris Hilton. El a fost casatorit cu actritele Elizabeth Daily si Shannen Doherty.

Pamela Anderson a fost la randul ei casatorita cu rockerul Tommy Lee, in perioada 1995-1998, si cu rockerul Kid Rock, in perioada 2006-2007.

Starleta canadiana are doi fii - Brandon Thomas Lee si Dylan Jagger Lee - cu rockerul Tommy Lee.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.