Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Kanye West i-a aruncat toate hainele lui Kim Kardashian LA GUNOI

Kanye West a aruncat haine de mii de dolari direct la cosul de gunoi. Motivul este incredibil.

Starleta Kim Kardashian West a angajat un make-up artist, a carui unica misiune este de a se ocupa de aspectul sanilor vedetei americane, potrivit mai multor surse citate de presa internationala, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Kim Kardashian, in varsta de 34 de ani, este renumita mai ales pentru posteriorul ei bombat, insa starleta si sotul ei, rapperul Kanye West, in varsta de 37 de ani, doresc sa transforme sanii vedetei intr-un "capital" la fel de valoros. In acest scop, cuplul a angajat-o pe experta in machiaj Jessica Mirdita.

"Kim nu a vrut sa fie cunoscuta doar pentru posteriorul ei, asadar a ales sa se concentreze pe tinute vestimentare care atrag atentia in egala masura asupra sanilor ei. Kanye este implicat in acest proces. El crede ca sotia lui are un trup fenomenal si fiecare parte a acestuia trebuie celebrata", a declarat o sursa pentru tabloidul The Sun.

Citește și:

Kim Kardashian a dezvaluit intr-un interviu recent ca sotul ei, cu care are o fiica in varsta de 20 de luni, North West, i-a aruncat hainele la gunoi, dupa prima seara pe care au petrecut-o impreuna.

"Pe vremea aceea eram obsedata de haine stralucitoare, pantofi cu strasuri si tot felul de articole vestimentare de acest fel - de care rad in prezent -, iar el mi le-a aruncat pe toate la gunoi. I-am spus: «Ei bine, vreau sa le pastrez pentru fiica mea intr-o buna zi». Iar el mi-a spus: «Daca vom avea o fiica, atunci ea nu va purta niciodata asa ceva!»", a declarat starleta americana.

"Cred ca el considera, probabil, ca hainele mele erau putin cam lipsite de stil. Eu nu am stat niciodata prea mult la Paris sau la Londra si nici nu am vazut ce stil se poarta in lume, iar el a adus o multime de stilisti din lumea intreaga doar pentru a-mi actualiza stilul vestimentar. Iar ei mi-au adus tot felul de haine, inclusiv unele din piele de sarpe, asa cum nu mai vazusem niciodata inainte", a adaugat ea.

Citește și:

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013.

Kim Kardashian si rapperul Kanye West au o relatie din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune si rapperul american s-au casatorit pe 24 mai 2014 la Florenta.

sursa imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.