Setari Cookie-uri

Scandal in lumea fashion. Ce s-a intamplat cu designerii de la Dolce&Gabana

Scandal de proportii in moda. Designerii de la Dolce&Gabbana sunt intr-o disputa cu lumea toata dupa ce au facut ASTA.

Cantareata Madonna, fosta imagine oficiala a casei de moda Dolce & Gabbana, i-a criticat pe cei doi designeri principali ai brandului italian pentru comentariile facute de acestia despre fertilizarea in vitro si i-a indemnat sa gandeasca inainte de a vorbi, informeaza chartsinfrance.net, potrivit Mediafax.

Dupa cantaretul britanic Elton John, Madonna a reactionat si ea fata de declaratiile incendiare facute in tandem de designerii Domenico Dolce si Stefano Gabbana, care au criticat noile forme ale celulei familiale din secolul al XXI-lea. Artista americana, fosta imagine oficiala a casei D & G, i-a criticat asupru pe creatorii de moda italieni si a aparat drepturile comunitatii gay.

Intr-un interviu recent, cei doi stilisti milanezi s-au exprimat impotriva procrearii umane asistate si au luat apararea valorilor "familiei traditionale".

Citește și:

"Ne opunem adoptiilor gay. Singura familie este cea traditionala. Nu sprijinim copiii chimici si uterele inchiriate: viata are cursul ei natural, exista anumite lucruri care nu trebuie schimbate", au declarat cei doi designeri italieni.

"Suntem cu totii nascuti dintr-o mama si un tata - sau cel putin asa ar trebui sa fim. Copiilor nascuti din acest procedeu chimic le spun «copii sintetici». Uterele sunt inchiriate, iar sperma este aleasa dintr-un catalog", a spus Domenico Dolce.

Declaratiile celor doi designeri au starnit o veritabila furtuna in mass-media internationala.

Mai multe vedete si personalitati si-au exprimat dezacordul fata de parerile formulate de designerii casei Dolce & Gabbana, printre acestia numarandu-se artisti de seama, precum Courtney Love, Ricky Martin, Victoria Beckham si Elton John - cel din urma fiind un artist gay, a carui fii, Zachary si Elijah, s-au nascut cu ajutorul unei mame surogat si a fertilizarii in vitro. Extrem de suparat pe stilistii italieni, celebrul cantaret britanic a lansat un apel comunitatii internationale, cerandu-i sa boicoteze aceasta marca. Acest apel a fost adoptat si de Ricky Martin, dar si de Madonna, care, in plus, s-a exprimat in acest sens pe retelele de socializare.

Citește și:

In noaptea de miercuri spre joi, cantareata americana a publicat un mesaj virulent pe retelele de socializare. Textul ei a fost insotit de o fotografie ce a fost inclusa in campania Dolce & Gabbana din sezonul toamna-iarna 2010/2011, in care Madonna a pozat purtand in brate un bebelus.

Reactia artistei americane era asteptata cu mare interes de opinia publica, intrucat artista a fost imaginea oficiala a casei italiene in anul 2010. In mesajul ei, Madonna a spus ca "toti bebelusii au un suflet, indiferent de felul in care vin pe lume sau de familia in care se nasc".

"Nu exista nimic sintetic intr-un suflet", a adaugat Madonna.

Apoi, Madonna a continuat intr-un stil si mai virulent, adresandu-se in mod direct celor doi designeri italieni: "Putem noi oare sa respingem FIV (fertilizarea in vitro) si sarcinile surogat? Fiecare suflet se naste pentru a ne invata o lectie. Dumnezeu isi pune amprenta asupra tuturor lucrurilor, chiar si asupra tehnologiei. Ganditi inainte de a vorbi!".

Citește și:

Nu este pentru prima data cand cantareata americana isi exprima sprijinul fata de comunitatea gay, ce a fost vizata in mod special de parerile exprimate de designerii casei Dolce & Gabbana. Cel mai recent, artista americana aparat in mod public drepturile comunitatii gay in 2012, cu ocazia concertelor pe care le-a sustinut in Rusia, o tara ce a adoptat o lege care interzice "propaganda gay".

foto prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.