Setari Cookie-uri

Foto: Kim Kardashian si-a botezat fiica in Ierusalim

Kim Kardashian si Kanye West au decis sa mearga cu micuta North West tocmai in Ierusalim pentru a o boteza.

Starleta americana Kim Kardashian si rapperul Kanye West si-au botezat fiica, North West, luni, intr-o ceremonie religioasa care a avut loc intr-o veche biserica armeneasca din Ierusalim, ce dateaza din secolul al XII-lea, informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

Zeci de admiratori au inconjurat automobilul 4x4 care ii transporta spre acea biserica pe Kim Kardashian, rapperul Kanye West, fiica lor in varsta de 22 de luni si Khloe, una dintre surorile lui Kim. Rapperul si fiica lui erau imbracati in alb, in timp ce Kim Kardashian a purtat o rochie lunga in nuante maro si bej.

Presa internationala afirma ca vedeta de televiziune si sotul ei vor merge in continuare in Iordania, dupa aceasta ceremonie de botez organizata in Catedrala Sf. Iacob din Ierusalim, o biserica redecorata in secolul al XVIII-lea cu dale albastre si albe de mai multi artisti armeni.

Citește și:

Vedetele americane au ajuns in Israel luni, dupa un sejur de cinci zile in Armenia, tara natala a familiei Kardashian. Vineri, Kim Kardashian a depus o coroana de flori la un mausoleu din Erevan ridicat in memoria numerosilor armeni care au fost ucisi de fortele militare ale Imperiului Otoman in 1915.

sursa foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.