Setari Cookie-uri

Oaza Zavoranu trece prin clipe groaznice: "De ce ai murit, mama?"

Oana Zavoranu isi plange mama. Vedeta regreta faptul ca a refuzat sa vorbeasca cu ea cand aceasta era pe patul de spital.

Oana Zavoranu trece prin momente dificile - chiar daca vedeta isi plange mama, aceasta inca nu a avut puterea de a merge la spital pentru a vedea trupul neinsufletit al femeii care i-a dat viata.

Potrivit Click, vineri seara Oana a mers la casa Marioarei, unde a ales hainele cu care sa o inmormanteze. Raluca Macovei, cea mai buna prietena a vedetei, a declarat ca aceasta refuza sa accepte moartea mamei sale:

"A fost cea mai urata noapte. Prietena mea strangea obiectele mamei ei în brate si plangea. Oana sufera. Nu a inchis un ochi, a plans incontinuu. Oana m-a trimis la spital acum doua saptamani, voia sa se impace cu mama ei. Are in suflet o durere foarte mare. S-a gandit patru ore ce mesaj sa scrie pe coroana. O ingroapa crestineste pe mama ei, se ocupa de tot. Nu a vrut sa manance. Statea cu ochelarii si cu inelele doamnei Zavoranu in mana si plangea'', a declarat Raluca Macovei la Antena Stars, potrivit sursei mai sus citate.

Citește și:

Raluca a mai spus ca Oana repeta continuu: "De ce ai murit, mama? De ce nu ai vrut sa ma iubesti?"

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.