Setari Cookie-uri

Ce se intampla cu maternitatea in care va naste Kate Middleton?

Anunt de ultima ora: spitalul in care trebuie sa nasca ducesa de Cambridge se confrunta cu o problema majora.

O unitate din spitalul londonez St. Mary, in care urmeaza sa nasca ducesa de Cambridge, a fost inchisa in acest weekend din cauza unei probleme de ordin sanitar, ce consta in prezenta unei bacterii periculoase, informeaza presa internationala, informeaza Mediafax.

"Marea Britanie asteapta cu sufletul la gura. Kate Middleton, ducesa de Cambridge, trebuie sa nasca dintr-un moment in altul al doilea copil al ei cu printul William", scriu jurnalistii de la site-ul 20minutes.fr.
In contextul in care intregul regat se pregateste sa sarbatoreasca venirea pe lume a "bebelusului regal cu numarul 2", spitalul in care trebuie sa nasca ducesa de Cambridge se confrunta cu o problema de ordin sanitar, precizeaza The Telegraph.

sursa foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

O unitate din acel stabiliment medical a trebuit sa fie inchisa. Motivul consta in proliferarea unei bacterii care a afectat 10 pacienti, carora le-a cauzat probleme stomacale.

Citește și:

"Suntem pe cale sa desfasuram o vasta operatiune de dezinfectare", a precizat o sursa din administratia spitalului, citata de tabloidul Daily Mirror. "Nu exista risc de propagare, dar acest incident nu putea sa se produca intr-un moment mai prost", a adaugat aceeasi sursa.

Un purtator de cuvant de la Palatul Buckingham a precizat ca planurile familiei regale nu au fost modificate din aceasta cauza, iar Kate Middleton va naste intr-adevar cel de-al doilea copil al sau la maternitatea St. Mary din Londra.

Ducesa de Cambridge a dezvaluit la inceputul acestui an ca bebelusul se va naste "intre mijlocul si sfarsitul lunii aprilie".

In varsta de 32 de ani, printul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupa locul al doilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupa tatal sau, printul Charles.

Citește și:

Pe 29 aprilie 2011, casatoria grandioasa a printului William cu Catherine Middleton, celebrata la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat in fata camerelor video ale presei din lumea intreaga, lumea intreaga fiind fascinata de acest cuplu tanar care intruchipeaza fata moderna a celei mai celebre familii regale.

Informatia privind noua sarcina a ducesei Catherine a fost facuta publica pe 8 septembrie 2014. Acesta este al doilea copil al cuplului, dupa printul George, care s-a nascut pe 22 iulie 2013.

Nascut in mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, printul George este al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.