Setari Cookie-uri

Kate Middleton, de urgenta la spital

Kate Middleton, sotia printului William, a fost dusa la spital la primele ore ale diminetii.

Ducesa de Cambridge, sotia printului William al Marii Britanii, a intrat in travaliu si a fost internata, sambata dimineata, in maternitatea Lindo a spitalul St. Mary din Londra, informeaza bbc.com, potrivit Mediafax.

Ducesa Catherine, in varsta de 33 de ani, urmeaza sa nasca in aripa Lindo a spitalul St. Mary din Londra, acolo unde l-a nascut si pe printul George, primul copil al cuplului princiar si al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, in iulie 2013.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Palatul Kensington a anuntat ca "travaliul progreseaza in mod normal" pentru ducesa de Cambridge si a confirmat ca aceasta a fost dusa la spital cu o masina, fiind insotita de printul William. Ducesa Catherine a fost internata la ora 06:00 (ora 08:00, ora Romaniei).

Reprezentantii familiei regale a Marii Britanii au spus ca ducesa Catherine si sotul acesteia, printul William, nu cunosc sexul celui de-al doilea lor copil. In ultimele luni, presa britanica a speculat insa ca ducesa de Cambridge ar urma sa nasca o fetita, care cel mai probabil ar urma sa se numeasca Alice.

Citește și:

Bebelusul va fi al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupa bunicul sau, printul Charles, tatal sau, printul William, si fratele sau, printul George.

Atat printul William, cat si fratele sau mai mic, printul Harry, s-au nascut tot in maternitatea Lindo, o aripa privata a spitalul St. Mary din Londra.

In ultimele zile, fani ai familiei regale britanice s-au adunat in preajma acestui spital, purtand steaguri si bannere, in asteptarea nasterii bebelusului regal.

Informatia privind noua sarcina a ducesei Catherine a fost facuta publica pe 8 septembrie 2014.

Acesta este al doilea copil al cuplului, dupa printul George, care s-a nascut pe 22 iulie 2013. Nascut in mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, printul George este al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Ducesa de Cambridge a dezvaluit la inceputul acestui an ca bebelusul se va naste "intre mijlocul si sfarsitul lunii aprilie".

Citește și:

In varsta de 32 de ani, printul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupa locul al doilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupa tatal sau, printul Charles.

Pe 29 aprilie 2011, casatoria grandioasa a printului William cu Catherine Middleton, celebrata la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat in fata camerelor video ale presei din lumea intreaga, lumea intreaga fiind fascinata de acest cuplu tanar care intruchipeaza fata moderna a celei mai celebre familii regale.

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.