Setari Cookie-uri

Sotia lui nu a vrut ca el sa fie in apropierea bonei copilului. Ce a facut? NU POT SA CRED

Era foarte geloasa pe faptul ca sotul sau s-ar fi uitat la bona copilului, asa ca a avut o idee geniala.

Cantaretul Justin Timberlake si sotia lui, actrita Jessica Biel, au angajat doi barbati gay ca bone pentru fiul lor, Silas Randall, in varsta de patru saptamani, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Silas Randall, primul copil al cuplului Justin Timberlake - Jessica Biel, s-a nascut pe 11 aprilie. Potrivit unui articol publicat joi in revista OK!, cei doi artisti, aflati la prima lor experienta de parinti, au considerat ca au nevoie de ajutor in ceea ce priveste ingrijirea fiului lor si au decis sa angajeze doi barbati gay ca bone pentru bebelusul Silas Randall.

Justin Timberlake, in varsta de 34 de ani, a fost vazut miercuri, in timp ce juca golf pe un teren din Toluka Lake, din California. In aceeasi zi, sotia lui, in varsta de 33 de ani, era ocupata cu ultimele pregatiri inainte de deschiderea restaurantului ei pentru copii Au Fudge din Hollywood.

Citește și:

"Jessica a angajat doi barbati gay ca bone, pe care i-a cunoscut prin intermediul unor prieteni. Le-a facut programe speciale, iar ei au grija, pe rand, de fiul ei", a dezvaluit un apropiat al actritei americane pentru revista OK!.

"Nu doreste sa vada nicio bona suedeza in apropiere de Justin", a adaugat aceeasi sursa.

Cei doi artisti, care s-au casatorit in octombrie 2012, au ales sa isi creasca fiul departe de atentia presei de la Hollywood.

foto prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.